Konferencier/Moderator

Catarina Breitfeld och Magdalena Graaf 4Good

Catarina Breitfeld och Magdalena Graaf 4Good

Som moderator är det en yrkesförmån att få sätta sig in i en mängd olika ämnen och få samtala med engagerade och kunniga människor. Jag har arbetat som moderator för bland andra ”Vedum Kök&Bad100 år” 2019, Arkitektbyrån ÅWL, Business Arena samt vid flertalet tillfällen för Företagsuniversitetet och 4good. Dessa jobb sträcker sig från tvådagars-konferenser med ett 60-tal deltagare till kvällar med närmare 500 personer i publiken. På scenen har jag gjort intervjuer med bland andra Stefan Attefall- tidigare civil- och bostadsminister, Anna Johansson- tidigare infrastrukturminister, Magdalena Ribbing, Magdalena Forsberg och Caroline af Ugglas.

Jag har lång erfarenhet av att stå på scenen från min tid som skådespelerska. Genom presentatörsjobbet är jag också van vid noggrann research, att snabbt skriva passande manus och att sedan presentera det på ett så varmt och lockande sätt som möjligt.

Mina styrkor som konferencier och moderator är att jag alltid är noga påläst, att jag är van vid direktsändningar och improvisation och därför kan lämna manus för att följa upp något som händer där och då. Jag är också genuint nyfiken på den jag intervjuar och brukar ses som lyhörd och följsam.

Kan även bokas via Kvinnliga Talare och Athenas Talarförmedling.

KvinnligatalareAthenas