Om Catarina

Catarina Breitfeld heter jag som driver Breitfeld Kommunikation.

 I företaget samlar jag all min erfarenhet och kunskap för att kunna inspirera, få människor att upptäcka glädjen i att tala inför andra och skapa tydliga och motiverande samtal och samarbeten. Den röda tråden genom allt är kommunikation. Ett brett ämne som jag har ett passionerat förhållande till.

Med 11 år som programpresentatör på SVT och med en bakgrund som skådespelerska, regissör och senare journalist, har jag en lång erfarenhet av att arbeta med kommunikation på många olika sätt. I kombination med att jag också är ICC-certifierad coach – vill jag nu dela med mig av mina kunskaper och hjälpa andra att vässa verktygen när det gäller manus, framförande och medieträning, samt att hitta sätt att kunna kommunicera välfungerande och motiverande.

För mig är glädje, nyfikenhet och tydlighet tre ledord när det gäller all kommunikation. Vare sig den sker på en scen inför publik eller i ett feedbacksamtal med en medarbetare. En nyfiken attityd gör dig till en bättre kommunikatör, tydligheten gör att du lättare blir förstådd och glädjen gör att din kommunikation blir ihågkommen och engagerande.

Lägg också till en gnutta mod. För att kunna säga nej ibland, våga utmana dig själv och ta steget utanför den berömda komfortzonen. Modet hjälper oss också att våga ta de samtal som kräver mer av oss – som vid feedback eller konflikthantering.

Mitt favoritmotto är: ”Mod är en träningssak. Träna ofta.”

Här nedan hittar du en länk till mitt fullständiga CV:

Catarina-Breitfeld-CV2017