Kameraträning

catarina_sid2_2_405Vill du vara ditt allra mest inspirerande och personliga jag framför kameran?

Bra. För det är ofta det som skapar förtroende och får ditt budskap att nå fram och landa väl hos de som tittar.

Så hur vill du framstå?

Som kraftfull? Trygg? Karismatisk? Genom att arbeta med dina insatser framför kameran kan du inte bara få till mer tydliga och engagerande budskap utan också hitta din egen stil och se vad du vill sända ut till de som tittar. Detta stärker både din egen profil och företagets image.

I dagens arbetsliv gäller det att snabbt kunna nå ut med budskap till alla medarbetare på företaget. Var de än befinner sig i Sverige eller världen. Där kommer filmade presentationer in som ett fantastiskt alternativ till tidskrävande resor.

När jag coachar dig delar jag med mig av min mer än 11 år långa erfarenhet av att stå framför kameran. Du får tipsen som lyfter dig till proffsnivå och får dig att ”gå genom rutan”. Tillsammans jobbar vi dessutom med slagkraftiga manus, hur du framför dem på bästa sätt, tekniken som omger dig och hur du hittar energin och avspänningen när sändningslampan väl börjar lysa.

Jag samarbetar med fotografer och filmare som kan bokas vid uppdrag och tillgång till tv-studio finns också vid behov.

Jag själv, Catarina Breitfeld, har lång erfarenhet av att arbeta framför kameran. Elva år som programpresentatör i direktsändning i SVT1 och SVT2, två år som programledare samt diverse reklam- och informationsfilmer. Jag är utbildad skådespelare, regissör och journalist. Är även ICC-certifierad coach.